Red Bull X-mas (subalansuota F-1 fanams)

Nesu “F-1” fanas. Nors nesu ir visiškai abejingas. Taip jau atsitiko, kad šiuo sportu pradėjau domėtis po Senna mirties, nes pirmos matytos lenktynės buvo tą nelemtą 1994 m. gegužės 1 d…

Iki “Ferrari” eros dar aktyviai sekiau įvykius, tačiau vėliau, jau turint šeimą, nepavykdavo dažnai gauti “laisvų” sekmadienio popiečių “F-1” stebėjimui.

Na, negaliu nepasigirti, kad prieš kelis metus gyvai stebėjau Monaco GP ir tai turbūt bus įvykis, apie kurį pasakosiu savo vaikams ir anūkams. Po Monaco susidomėjimas kiek atgijo, o šiais metais mačiau kokius 4 GP ir visai patiko (ypač naujų trasų architektūra).

Kiti metai panašu kad bus ne mažiau įdomūs, nes konkurencija išliks didžiulė. Gal kiek skaudu, kad jėgą praranda gamyklinės komandos, bet jei tokios aukos reikėjo dėl įdomesnio reginio tai tebūnie.

Taip jau atsitiko, kad šiais metais pataikiau įsijungti TV ir per Vokietijos GP, kurio metu ir nuskambėjo žymioji šio sezono frazė (citata linko viduryje prie “Ferrari” bolido). Dėl to, šiandien suėmė toks nuoširdus juokas, kai pamačiau kokį Kalėdinį sveikinimą paruošė “Red Bull”.

Paimta iš čia (mano mėgstamas autonaujienų monitoringas).  Šiaip “F-1” lyg ir turi kažkokią tradiciją su tais Kalėdiniais sveikinimais, o šiais metais laimėjo būtent “Red Bull”.

Čempionams, aišku, visuomet lengviausia juokauti. 🙂

Tagged , , , , , ,
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar