Ponios ir ponai, ledai pajudėjo!

Visa Ostapo frazė skambėjo gal kiek ir kitaip, bet mano atveju tiks ir toks variantas. Taigi, pagaliau, po ilgų svarstymų ir dvejonių, aš pradedu rašyti blogą. O tai, kaip žinia, yra ne tik mada, bet ir sektinas pavyzdys, nes net didieji pasaulio gelbėtojai jau senokai blogina.

Daugiausiai svarsčiau dėl to ar pavyks rašyti reguliariai ir kokybiškai, nes manau kad tai yra pagrindiniai du gero blogo faktoriai (gerai skamba – „gero blogo“). Iš tų dviejų faktorių mane labiausiai jaudino pirmasis (reguliarumas), dėl kokybės kažkodėl prieš save esu ramus, bet įrašyti bent penkis gerus įrašus per savaitę turbūt nebus taip lengva (bent kiek rašinėjantys Homo sapiens puikiai žino apie ką aš kalbu), o aukoti antrąjį faktorių dėl pirmojo irgi nelabai norisi. Bet, noras yra didelis, taigi manau, kad susidorosiu – čia juk panašiai kaip vedybose, nepranešęs negali dingti ilgam.

Taigi apie blogą. Čia bus daugiausia svaigstama apie automobilius, nes tai man labai miela tema, bet chaotiškai paklaidžiosiu ir kitur – pasaulis juk per daug įdomus, kad domėtis vien tik gelžgaliais ant keturių ratų.

P.S. popo.lt atradau pačiu laiku. Buvo minčių nusipirkti nuosavą domeną, bet nusprendžiau, kad bent jau pradžiai ne tiek man jo ir reikia. O popo.lt pasirodė visai geras, plius dirba wordpress platformoje, kurią jau buvau išbandęs ir kuri man tinka.

Taigi, pirmas įrašas turėtų atsirasti už kelių dienų, kai susiredaguosiu dizainą.

Tagged ,

16 thoughts on “Ponios ir ponai, ledai pajudėjo!

  1. Hmmm, ar ne mudu picų valgėm “Alkavoje” Demokratų gatvėje ir apie << šnekėjomės?

  2. skirtumas says:

    wilkomen tskant. Lauksime įdomių straipsnių.

  3. rokiskis says:

    Laukiam laukiam, nesulaukiam, tuoj ir patys apie mašinas pradėsim rašyt iš nekantrumų 😀

  4. skirtumas says:

    o jo… aš apie savo opelį galiu labai daug ką papasakoti… Apie tą bjaurybę…
    P.S. gražus piksas viršuje. Jei pats gaminai tai pagarba. O jei ne tai vistiek pagarba tik kiek mažesnė 😉

  5. Labai šaunus sumanymas ir profesionalus atsinešimas!

  6. Paulius says:

    Piksa gaminau pats 🙂

  7. Paulius says:

    Klausimas dar toks (gal galesit padet) – ar imanoma wordpress pasidaryt lietuviu kalbos tikrinima?

  8. Paulius says:

    Nepriskiriu savęs prie lamerių, bet apie spellchecką naršyklėse net nebuvau pagalvojęs.
    Naudoju opera, nes ji lyg pasirodė greitesnė už firefox (nors kaip ten iš tikro yra neaišku), o kalbos tikrinimą pasirodo visai paprastai ir per operą galima pasileisti.
    Viva globalizacija!
    Vienaip ar kitaip dėkui už patarimą

  9. Žiauriai kietai, kad randasi tokio būdo blogai ant interneto. Žinai, geriau jau gausiu vieną įrašą per dvi savaites ar mėnesį, bet jis bus TOKS. Kasdieniai rašiniai vien tam, kad kažką parašyt kaifo neduoda. Pamiršk laiką, pamiršk ‘reguliarumą’, duok kokybę. Prenumeruoju.

  10. Paulius says:

    Jo, panašu kad iš pradžių planuotus 4-5 įrašus į savaitę man teks pamiršti, nes laiko visa tai užima nemažai. Bet, kaip jau rašiau, savo antrojo faktoriaus dėl pirmojo tikrai neaukosiu. O kažkur skaityta Stalino (kiek pamenu) citata “kiekybė jau savaime yra kokybė” man primena turbūt to pačio ūsuoto velnio minties žybsnį, kad tūkstančio mirtis tai tėra statistika…

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar